46, Podilska St.,Ternopil, Ukraine, +38-096-22-99-290

We bring to your attention warehouse hydraulic carts - rockets, or as they are called - rockers. The dresses are made of high quality steel and have a powder coating. The paint does not climb, does not burn out. Rocks are easy to operate and have high maneuverability. Simple and reliable design allows easy transportation of goods both on the street and inside the warehouse.

Rockla hydraulic truck

  • Load capacity: up to 2500 kg
  • Fork length: 1150 mm
  • Minimum fork height: 85 mm
  • Fork lifting height: 200 mm
  • Fork size: 160x50 mm
  • Overall width of the fork: 540 mm
  • The size of rollers: Ø82х70 mm
  • The size of the steering wheels: Ø200x50 mm

hydraulic storage carts

Uga perusahaan kita nyedhiyakake layanan kanggo ndandani gerobak hidrolik (rock). Kabeh consumables, spare parts, repair kits, wheel lan rollers kasedhiya ing gudang ing Ternopil. Pramila kita ndandani peralatan gudang kanthi cepet lan efisien, lan sampeyan ora kudu ngenteni suwe. Ing panyuwunan pangiriman produksi pelanggan kanthi transportasi motor dhewe perusahaan bisa ditindakake.

Mangkene dhaptar kira-kira kesalahan sing dialami para pamilik peralatan hidrolik:

  • beban kasebut ora diangkat utawa ora ditahan ing dhuwur;
  • bocor lenga saka mekanisme hydraulic;
  • gembong rusak;
  • nglanggar geometri pigura logam;
  • nglanggar manajemen lan liya-liyane.

Pasrahake ndandani peralatan gudang menyang profesional!

Швидкий ремонт рокли, обслуговування складської техніки

Contact the phone number (096) 229-92-90 or write to us at kvotatr@gmail.com.

Our Dresses Will Not Fail!

Виберіть своє місто
Вибір міста допоможе зберегти більше вільного часу для вас!

Запрос отправлен. Мы обязательно Вам перезвоним.

×
Узнать цену
Your Name:*
Телефон:
E-mail: *
×
Request a call
Your Name:*
Your phone number:*

Запрос отправлен. Мы обязательно Вам перезвоним.

×
Сообщение
×